II Edició Jornades "Entrenant el teu Talent" organitzades per Foment del Treball e l'IESE

Afaemme ha co-organitzat un curs per dones executives com eina clau per millorar i rendibilitzar els seus negocis, ha programat la II Edició de les Jornades "Entrenant el teu Talent", organitzades per Foment del Treball en estreta col.laboració amb el Centre Internacional de Treball i Familia (ICWT) de l'Escola de Negocis IESE.

Des de Afaemme en colaboració amb Foment del Treball, estem molt compromesos/es amb la promoció de la dona en la empresa.

És per aquest motiu que vam crear, fa més d'un any, la Comissió Dona i Empresa amb l'objectiu de posicionar en llocs de direcció econòmica a les directives i d'enfortir el teixit empresarial femení.

En aquesta ocasió, les jornades estan enfocades a millorar la direcció i gestió de les organitzacions, a través del coneixement i de l'òptima utilització de les xarxes socials, de la importància de la reputació digital i de la inclusió de la diversitat En el document adjunt podrà observar amb detall tota la informació respecte als professionals que impartiran la formació, el programa, les dates i el formulari d'inscripció.

Comissió Dona i Empresa
Vía laietana, 32-34
08003 Barcelona 
Tel. 
+34 93 484 12 21
www.foment.com

foment-ieseprograma_inscripcion2018.pdf

News Date

March 1, 2018